Letselschade en het Coronavirus

13 januari 2022

Letselschade en Corona.

In deze onzekere tijden van komen er heel wat vragen op je af. Hoe gaan we om met deze crisis en hoe loopt het af?

Met betrekking tot de letselschade praktijk krijgen wij vaak vragen over wat nou precies het soort letsel kan zijn waardoor wij een zaak voor u kunnen opstarten. U moet hierbij denken aan een bedrijfsongeval of verkeersongeval, een medische fout, een ongeval door een dier of een mishandeling.

Door een ongeval kunnen verschillende soorten letsel ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een hernia bij een bedrijfsongeval of aan een whiplash na een auto-ongeluk. Elk soort letsel heeft lichamelijke en financiële consequenties. Het brengt de nodige narigheid met zich mee en daar heeft u natuurlijk niet om gevraagd, want u heeft al genoeg zorgen aan uw hoofd. Wij kunnen u uitkomst bieden door uw zaak gratis in behandeling te nemen.

Hoe wij werken tijdens de coronacrisis?

Letselschade en het Coronavirus, gaat dat samen? In onze zaken moeten we in deze tijd van crisis innovatief zijn. Zo denken we mee met onze cliënten en willen we dat uw zaak gewoon goed doorloopt.

Wij houden dan ook regelmatig contact met onze cliënten en voeren telefonisch overleg met de verzekeringsmaatschappijen. Als alternatief voor de huisbezoeken zijn we nu samen met de wederpartijen op zoek naar een passende oplossing zoals bijvoorbeeld Skype. Op die manier kunnen wij alsnog een driegesprek voeren als vervanging van een huisbezoek. Zo loopt uw zaak dus gewoon lekker door.

Het is uiteraard iets minder persoonlijk, maar op deze manier bewaken wij wel de voortgang en proberen wij vertraging, zoveel als mogelijk, te voorkomen.

letseldirect werken vanuit thuis roermond heerlen sittard venlo

Kan ik een nieuwe letselschade zaak aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Dus ook met betrekking tot nieuwe zaken werken wij gewoon door. Wij kunnen met u een uitgebreide telefonische intake houden en kort daarna kunnen wij uw letselschade zaak al voor u opstarten.

Wilt u een letselschade zaak bespreken of aanmelden? Of heeft u algemene vragen? Dan kunt u ons bereiken op 085 0606999. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook mailen of het contactformulier invullen op de website. Zodra wij bericht van u hebben, nemen wij al snel contact met u op.

Veel sterkte!

Wij wensen jong en oud veel sterkte toe in deze bizarre en moeilijk tijd.

Hulp nodig van een letselschade advocaat? Bel gerust met 085 0606 999. Wilt u met ons Appen? Stuur ons een bericht: 06 1461 9291. Wij reageren doorgaans binnen 1 uur. Neem ook een kijkje op de de pagina met veelgestelde vragen over letselschade.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.