Een aanrijding met de auto kan zeer vervelende gevolgen met zich meebrengen. Naast de schade aan uw auto kan er ook sprake zijn van letselschade. Vaak treden er kort na het ongeluk klachten op die een direct gevolg zijn van de aanrijding. Ons advies is om dan meteen met deze klachten naar de huisarts te gaan, die u helemaal kan nakijken en de klachten kan vastleggen.

Indien u slachtoffer bent van een verkeersongeluk, is het belangrijk dat u tijdig hulp zoekt en een advocaat inschakelt. Deze kan u helpen met het verhalen van al uw schade. Als een ander voertuig aansprakelijk is voor het ongeval, dient deze wederpartij bijna in alle gevallen de kosten van uw advocaat te betalen. Dan krijgt u dus niet zelf een factuur toegestuurd voor de hulp van uw advocaat.

Hoe werkt het als u Letseldirect inschakelt?

Onze specialisten nemen u het hele traject uit handen. Wij starten met een eerste gesprek om alles te inventariseren en stellen de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk. Uw advocaat kan geheel kosteloos inschatten of uw zaak haalbaar is en wat de verdere vervolgstappen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het in beeld brengen van alle schade die u hebt geleden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw medische kosten, maar ook de kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten, inkomensverlies, smartengeld en toekomstschade worden vergoed.

U krijgt waar u recht op heeft

Al deze kosten claimen we bij de aansprakelijke wederpartij. Vaak is dit de verzekeraar van het voertuig dat u heeft aangereden. Ook de kosten voor onze juridische hulp claimen wij daar. U betaalt dus in de meeste gevallen helemaal niets. Bovendien mag u erop vertrouwen dat onze ervaren letselschadeadvocaat altijd voor de maximale schadevergoeding gaat waar u recht op heeft.

Wij bieden kosteloze juridische hulp na een aanrijding met de auto

Hebt u letsel opgelopen door een aanrijding met uw auto? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag wat uw mogelijkheden zijn en geven we u uitvoerig advies.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.