Een aanrijding met de auto kan ernstige en langdurige gevolgen hebben. Naast materiële schade aan uw voertuig kan er ook sprake zijn van letselschade. Klachten kunnen kort na het ongeval optreden en zijn vaak direct gerelateerd aan de aanrijding. Ons dringende advies is om direct medische hulp te zoeken en uw klachten door een huisarts te laten vastleggen.

Belang van tijdige juridische hulp

Indien u slachtoffer bent van een verkeersongeval, is het cruciaal om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Een gespecialiseerde advocaat kan u assisteren bij het verhalen van uw schade.

Wanneer een ander voertuig aansprakelijk is voor het ongeval, zal deze partij in de meeste gevallen de kosten voor uw advocaat dekken. U ontvangt dus geen factuur voor onze juridische diensten.

aanrijding auto

Hoe werkt het als u Letseldirect inschakelt?

Onze ervaren specialisten nemen het volledige traject voor u uit handen. We beginnen met een eerste, vrijblijvend gesprek om uw situatie grondig te inventariseren. Vervolgens stellen we de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk. Uw advocaat zal kosteloos beoordelen of uw zaak haalbaar is en welke stappen er verder ondernomen moeten worden.

Inventarisatie van uw schade

Denk hierbij aan het in kaart brengen van alle schade die u heeft geleden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw medische kosten, maar ook kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten, inkomensverlies, smartengeld en toekomstschade worden vergoed.

U krijgt waar u recht op heeft

We claimen al deze kosten bij de aansprakelijke partij, die meestal de verzekeraar van het voertuig is dat u heeft aangereden. Ook de kosten voor onze juridische bijstand claimen we daar. U betaalt dus in de meeste gevallen niets. U kunt erop vertrouwen dat onze ervaren letselschadeadvocaten altijd streven naar de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Wij bieden kosteloze juridische hulp na een aanrijding met de auto

Heeft u letsel opgelopen door een aanrijding met uw auto? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we uitgebreid uw mogelijkheden en voorzien we u van deskundig advies.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.