Letselschade advocaat Eindhoven
Indien u letselschade hebt opgelopen ten gevolge van een ongeval, kan het een uitdaging zijn om uw schade ook daadwerkelijk vergoed te krijgen. Gelukkig staat u er niet alleen voor en kunnen wij u helpen. Letseldirect beschikt over een team van ervaren letselschade advocaten en juristen die u gedurende het gehele traject graag willen bijstaan. Wij zitten verspreid over verschillende locaties door heel Zuid-Nederland en we vinden het belangrijk dat wij voor iedereen toegankelijk zijn. U bent bij ons altijd welkom voor een geheel kosteloos en vrijblijvend gesprek waarin wij u graag over de (on)mogelijkheden informeren.

Met de nodige aandacht voor uw letselschadezaak
Wij vinden het belangrijk dat met aandacht naar uw verhaal wordt geluisterd. Dit vormt naar onze mening de basis voor uw zaak en de verdere onderlinge communicatie met u. Wij willen van ieder aspect op de hoogte zijn, zodat we uw zaak deugdelijk kunnen onderbouwen en u op die manier adequaat kunnen bijstaan. Samen met u verzamelen wij alle stukken die nodig zijn om uw zaak hard te maken. Wij doen waar wij goed in zijn, namelijk het verhalen van uw volledige schade en u kunt zich focussen op uw herstel. Wij garanderen u dat wij altijd voor het maximale gaan. Neem daarom geen genoegen met minder en schakel de hulp in van een letselschade advocaat in Eindhoven van Letseldirect.

Kosten van een letselschade advocaat
Twijfelt u over de inschakeling van een letselschadeadvocaat vanwege de hoge kosten? Bij Letseldirect hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wij verhalen in vrijwel alle gevallen onze kosten op de wederpartij. Onze kosten vormen namelijk een onderdeel van uw schade en dienen volgens de wet door de aansprakelijke wederpartij te worden vergoed. Is er geen aansprakelijke wederpartij? Dan kunnen wij in de meeste gevallen terecht bij uw eigen verzekeraar, uw rechtsbijstandsverzekeraar of u hebt recht op een subsidie vanuit de overheid, ook wel een toevoeging genoemd. Zijn al deze opties niet mogelijk en wenst u uw zaak toch voort te zetten? Dan informeren wij u vooraf over de mogelijke kosten die in dat geval voor uw rekening kunnen komen (bijv. indien wij bij de rechtbank dienen te procederen). U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Gesprek met een letselschade advocaat in Eindhoven
Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar, ook in de weekenden. Wij maken graag tijd voor uw verhaal en luisteren aandachtig. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij voor u het maximale uit uw zaak kunnen halen. Bent u op zoek naar professionele hulp om uw schade te verhalen in Eindhoven of omgeving? Bel dan gerust met ons kantoor om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs voor een kopje koffie. Uiteraard is een afspraak op kantoor ook mogelijk.

Letseldirect | Letselschade Advocaat Eindhoven
Kennedyplein 200
5611 ZT Eindhoven

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.