In het verkeer gebeuren dagelijks veel ongelukken. Vaak staat men niet stil bij de ernstige gevolgen ervan. U krijgt bijvoorbeeld te maken met diverse kosten. Denk hierbij aan medische kosten, reiskosten, verlies aan verdienvermogen doordat u niet of minder kunt werken, huishoudelijke hulp, smartengeld, toekomstschade, etc. Kosten waarvan u in eerste instantie niet wist dat u ervoor in aanmerking kon komen om ze vergoed te krijgen. Een advocaat kan u hierbij ontzorgen en al deze kosten voor u claimen.

Gratis advocaat

Het is belangrijk om te weten dat u recht heeft op een gratis advocaat. Het is namelijk zo dat indien de aansprakelijkheid wordt erkend, ook de kosten van uw advocaat door de aansprakelijke partij betaald dienen te worden.

Hoe bent u verzekerd?

Als iemand anders schuld heeft aan de aanrijding, verhalen wij de kosten bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het kan echter ook zo zijn dat het een eenzijdig auto-ongeval betreft en er een SVI-verzekering bij uw polis is inbegrepen. Een SVI-verzekering staat voor ‘Schade verzekering inzittenden’. Deze verzekering dekt uw volledige schade, ook als u zelf schuldig bent aan het ongeval. Vraag ons om geheel vrijblijvend en kosteloos uw polisvoorwaarden te checken, zodat u precies weet waar u staat. Wij verzekeren u dat dit zeer zeker de moeite kan lonen.

Snelle schadevergoeding bij betrokkenheid zonder schuld

Meestal krijgt u dus al uw schade vergoed via de verzekering van de aansprakelijke partij, of via uw SVI-verzekering. Maar wat als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval met meerdere voertuigen, en u zelf geen schuld te verwijten valt? Dan geldt de zogenaamde ‘Schuldloze derden regeling’. Met deze speciale regeling hoeft u niet te wachten totdat er een standpunt over de aansprakelijkheid is ingenomen en worden uw kosten als slachtoffer sneller vergoed. Er zijn voor u als automobilist of motorrijder dus genoeg mogelijkheden om uw schade vergoed te krijgen. Juist daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren door een advocaat.

Bel ons voor een afspraak!

Twijfelt u of u recht hebt op schadevergoeding indien u letsel heeft opgelopen bij een auto- of motorongeluk? Wij kunnen dit kosteloos voor u onderzoeken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.