Na een lang traject van revalideren door een auto ongeval hebben zij mij altijd bijgestaan.
Zij nemen veel zorg en last uit handen. Zodat ik mij volledig op mijn herstel kon richten. Duidelijke adviezen en zeer goed bereikbaar. Voelde zeer persoonlijk. Ik zou hun zeker aanraden.

5/5
Brenda Pattikaihatu
Verkeersongeval

Ik heb ontzettend veel gehad aan mw. Quindt en haar collega. Zij stonden continu voor mij klaar en hebben mij zowel op zakelijk als emotioneel vlak enorm geholpen. Ik ben super dankbaar voor hun inzet, expertise en ondersteuning.

5/5
Chloe Coenen

Dit is een super goed advocaten kantoor!
Deze advocaten staan je heel goed bij met je proces! Ze zijn betrokken met de zaak van hun cliënt en ik heb met recht tevredenheid mijn zaak gewonnen! Nogmaals in 1 woord geweldig behandeld! Mr. Quindt super bedankt voor de geweldige inzet!

5/5
D. Schmeitz

Uitstekend geholpen. Alles was goed geregeld en ik ben heel blij met de schadevergoeding. Heb jullie bij een kennis aangeraden.

Richard
Hondenbeet

Deskundig, en heel duidelijk. Alles zoals het hoort. Ik hoop jullie niet meer nodig te hebben, maar als dat moet dan kom ik zeker terug. Nogmaals bedankt.

Mathis
Bedrijfsongeval

Zeer adequaat geholpen na aanrijding op mijn fiets door onoplettende automobilist. Blij dat ik jullie hulp heb ingeschakeld voor afwikkeling van deze zaak. Duidelijk geïnformeerd over procedure en stand van zaken. Hartelijk dank voor jullie hulp!

M. Goedhart
Verkeersongeval

Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, als je hulp nodig hebt twijfel niet en neem contact op met Letseldirect. Het gaat je een hoop ellende besparen! Bedankt voor de goede zorgen.

Germaine Lammerts
Verkeersongeval

Ik ben heel tevreden over het resultaat. De communicatie met het kantoor liep ook super. Bedankt.

Shannon E.
Verkeersongeval

Letseldirect heeft mij heel goed bijgestaan. Erg vriendelijk en begripvol. En ook goed bereikbaar voor vragen.

Daniëlle R.
Verkeersongeval

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor je klaar bij letselschade.