Indien u letselschade heeft opgelopen, zijn er tal van mogelijkheden om de schade te verhalen op de partij die verantwoordelijk is voor het letsel. Wij noemen dit ook wel de aansprakelijke partij.

Het claimen van letselschade is specialistenwerk waarbij wij u graag helpen. Onze advocaten en juristen hebben alle kennis in huis die nodig is om uw letselschade te claimen bij de aansprakelijke partij. Wij zorgen ervoor dat alles goed in kaart wordt gebracht en dat uw schade volledig wordt vergoed.

Wij luisteren naar u

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Onze advocaten en juristen streven naar het hoogst mogelijke resultaat. Daarbij staat uw belang centraal, dat merkt u aan de manier waarop wij te werk gaan. Wij zijn oprecht betrokken en gaan persoonlijk met u in gesprek. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week, en indien u dit wenst ook bij u thuis. Wij luisteren naar wat u zegt en staan u bij gedurende het hele juridische traject.

We gaan voor een maximale vergoeding

Wij claimen de maximale schadevergoeding voor u. Daarvoor nemen we ruim de tijd en doen we alles wat binnen onze mogelijkheid ligt. Wordt een dossier ingewikkeld, dan geven we niet op, maar bijten we ons er extra in vast. We zoeken daarbij de samenwerking op met diverse partners, allen gespecialiseerd in letselschade. Denk hierbij aan medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten, bedrijfseconomen en rekenkundigen. Uw belang staat voorop en samen gaan we ervoor.

Voorschot op schadevergoeding

Wij vragen al direct een eerste voorschot op de schadevergoeding aan bij de aansprakelijke partij, zodat u niet in financiële problemen raakt. Intussen starten we met het zo goed mogelijk in kaart brengen van uw schade. Wij helpen u met het verzamelen van alle stukken die nodig zijn om uw verhaal bij de tegenpartij te kunnen onderbouwen. Het claimen van uw schade is maatwerk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden kosteloze juridische hulp

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u die claimen bij de aansprakelijke partij? Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin we u adviseren over uw mogelijkheden om schade claimen.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.