U woont in Venray of omgeving en hebt letselschade opgelopen. Wat nu volgt is de uitdaging om deze schade vergoed te krijgen. Gelukkig staat u niet alleen voor deze klus. Letseldirect heeft een team van ervaren juristen, verspreid over heel Zuid-Nederland, om u hierbij te helpen. Ook in Venray staat een letseladvocaat klaar om u dit traject uit handen te nemen. Voor ons is dit bekend terrein. En wij zijn er om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt.

Uw verhaal en onze ervaring

De advocaten en juristen van ons kantoor in Venray nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en zo een volledig beeld te krijgen. Want het claimen van uw schade is maatwerk. En uw belang staat bij ons centraal. Samen verzamelen we alle stukken die nodig zijn om uw zaak degelijk te onderbouwen. Vervolgens zetten we onze jarenlange ervaring in om voor u het maximale bedrag aan schadevergoeding te verhalen.

Kosteloze juridische hulp in Venray

Twijfelt u om de professionele hulp in te schakelen van een letselschadeadvocaat? Omdat u opziet tegen een hoge rekening voor juridische hulp? Hierover hoeft u zich bij Letseldirect geen zorgen te maken. Wij claimen uw letselschadevergoeding én de kosten voor onze inzet namelijk bij de tegenpartij. U loopt geen enkel risico, want onze factuur komt niet bij u terecht. Meer nog, als u door hoge kosten in financiële problemen dreigt te raken, vragen wij direct een eerste voorschot op de schadevergoeding aan bij de aansprakelijke partij. Dat is direct een zorg minder.

Letselschade advocaat Venray

Afspraak op ons kantoor in Venray

Onze ervaren hulp inroepen bij letselschade brengt u enkel voordelen. Wij doen het werk waarin we zijn gespecialiseerd en u hebt meer kans op een maximale vergoeding. Bovendien, en dat is heel belangrijk, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het terugkrijgen van het schadebedrag. Neem contact op met ons kantoor in Venray om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor uw verhaal. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Tijdens een kosteloos persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Wat te doen na een ongeval in Venray?

Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval en u schade heeft geleden, dan wilt u hier uiteraard een schadevergoeding voor ontvangen. Het is daarbij van belang dat u kunt aantonen wie de aansprakelijke partij is en wat er precies is gebeurd. U kunt dan het beste het volgende doen:

 • Het is belangrijk om na een aanrijding het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen;
 • Maak foto’s van de schade en van de plaats van het ongeval;
 • Meld het ongeval bij de politie of uw werkgever;
 • Verzamel de gegevens van getuigen;
 • Zorg er bij een hondenbeet of letsel door een paard voor dat u weet wie de bezitter van het dier is;
 • Bezoek na het ongeval uw huisarts zodat uw letsel wordt onderzocht en wordt vastgelegd in het medisch dossier;
 • Documenteer uw schade, houd nauwkeurig bij welke schade u hebt geleden als gevolg van het ongeval;
 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in.

Soorten schadevergoeding

Het schadevergoedingsrecht onderscheidt de volgende soorten schadevergoeding:

 1. Een vergoeding voor materiële schade. Het gaat om in geld uit te drukken schade. Denk hierbij onder andere aan medische kosten, kosten voor beschadigde zaken, kosten voor hulp in het huishouden, gederfde inkomsten of schade als gevolg van studievertraging.
 2. Een vergoeding voor immateriële schade. Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor pijn, leed en gederfde levensvreugde.

De hoogte van uw schade hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Letselschade Advocaat Venray
Kennedyplein 18
5801 VH Venray

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

 • Wij werken door heel Zuid-Nederland
 • Maximale schadevergoeding
 • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.