Letselschade Advocaat Maastricht
Indien u letselschade hebt opgelopen door een ongeval, bijv. een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Een dergelijk ongeval is vaak niet alleen van invloed op uw geestelijke gesteldheid maar kan daarnaast ook vervelende financiële gevolgen met zich meebrengen. Denk bijv. aan minder inkomsten doordat u niet c.q. minder kunt werken en het oplopen van diverse schadeposten zoals bijv. reiskosten, medische kosten, huishoudelijke hulp, zelfredzaamheid en de aanschaf van hulmiddelen. Veel slachtoffers wensen (terecht) hun schade te verhalen bij een aansprakelijke partij of bij hun eigen verzekeraar. In dat geval adviseren wij u altijd de hulp van een letselschade advocaat of jurist in te schakelen. Woont u in Maastricht of in de omgeving van Maastricht? Dan kunt u voor hulp bij het verhalen van uw schade bij ons terecht.

Letseldirect Advocaten Maastricht
Wij zijn een team van ervaren letselschade advocaten en juristen en helpen u graag met het verhalen van uw schade na een ongeval. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij telkens weer opnieuw voor het beste resultaat. Wij hebben inmiddels meerdere locaties verspreid over heel Zuid-Nederland en onze vestiging in Maastricht is geopend per 1 januari 2022. We merkten dat steeds meer cliënten zich (voornamelijk via mond-tot-mondreclame) melden uit de regio Maastricht. Nu kunt u dus ook bij ons in Maastricht terecht om geheel vrijblijvend uw letselschadezaak te bespreken en voor een kopje koffie.

Adequate bijstand bij letsel
Wij nemen de tijd voor uw verhaal. Goede communicatie tussen u en uw advocaat is van essentieel belang. Zeker bij dit soort belangrijke zaken waarbij u veel belang hebt en uw belang ook zwaar weegt. Daarom vinden wij het belangrijk dat er met extra aandacht naar u wordt geluisterd. Dit is dan ook een van onze primaire kernwaarden en vormt naar onze mening de basis van een voortvarend traject. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw volledige schade wordt vergoed.

Schadevergoeding na een ongeval
Met uw hulp verzamelen wij alle benodigde stukken om uw zaak deugdelijk te kunnen onderbouwen. De rest van het schadevergoedingstraject kunt u vrijwel geheel aan ons overlaten. Het verhalen van schadevergoedingen is onze specialiteit en wij proberen u gedurende dit traject zoveel mogelijk te ontzorgen. Uiteraard houden wij u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en alle belangrijke beslissingen worden uitvoerig met u besproken.

Voorschot schadevergoeding
Zodra wij uw zaak in behandeling hebben genomen, vragen wij in vrijwel alle gevallen op zo kort mogelijke termijn een voorschot op de schadevergoeding voor u aan. Zo zorgen wij ervoor dat de eerste kosten die u door het ongeval maakt, altijd zo snel mogelijk worden vergoed. Zo komt u niet in financiële problemen.

Gedurende het schaderegelingstraject vragen wij telkens voorschotten op de schadevergoeding voor u aan. Ook dit is zodat u gedurende het traject niet in de problemen komt.

Kosten Letselschade advocaat Maastricht
De voornaamste reden voor slachtoffers om geen professionele hulp in te schakelen, is vaak een vooroordeel over de hoge facturen die sommige advocaten in rekening brengen. Daar hoeft u zich bij Letseldirect nooit zorgen om te maken. De kosten voor juridische bijstand zijn namelijk onderdeel van uw schade en dienen volgens de wet door de tegenpartij te worden vergoed. Dreigt u wel kosten te maken doordat er bijv. geen aansprakelijke wederpartij is? In dat geval informeren wij u altijd voor af over de te maken kosten zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. In de meeste gevallen kunnen wij of bij de aansprakelijke partij of bij uw eigen verzekeraar onze kosten verhalen en is het traject voor u dus volledig kosteloos.

Intakegesprek Advocaat Maastricht
Wenst u een letselschade advocaat in Maastricht in te schakelen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Wij komen graag bij u thuis langs, uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor in Maastricht terecht. Tijdens het eerste gesprek kunnen wij u uitvoerig adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op elk moment van de dag, 7 dagen per week.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.