U woont in Venlo of omgeving en hebt letselschade opgelopen. Wat nu volgt is de uitdaging om deze schade vergoed te krijgen. Gelukkig staat u niet alleen voor deze klus. Letseldirect heeft een team van ervaren juristen, verspreid over heel Zuid-Nederland, om u hierbij te helpen. Ook in Venlo staat een letseladvocaat klaar om u dit traject uit handen te nemen. Voor ons is dit bekend terrein. En wij zijn er om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt.

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke en/of psychische schade die iemand ondervindt als gevolg van een ongeval waarvoor iemand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout, schade door een dier, schade door een gebrekkige weg of schade die is ontstaan uit een onrechtmatige daad.

Uw verhaal en onze ervaring

De advocaten en juristen van ons kantoor in Venlo nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en zo een volledig beeld te krijgen. Want het claimen van uw schade is maatwerk. En uw belang staat bij ons centraal. Samen verzamelen we alle stukken die nodig zijn om uw zaak degelijk te onderbouwen. Vervolgens zetten we onze jarenlange ervaring in om voor u het maximale bedrag aan schadevergoeding te verhalen.

Letselschade advocaat Venlo

Een letselschade advocaat in Venlo

Onze advocaten hebben jarenlang werkervaring op het gebied van het letselschaderecht. Letselschadezaken kunnen complex zijn en vereisen diepgaande juridische kennis. De letselschade advocaat stelt de aansprakelijke partij(en) aansprakelijk en gaat na erkenning van de aansprakelijkheid over tot het vaststellen van de omvang van uw schade. Een letselschade advocaat kan de omvang van de geleden schade en de toekomstige schade nauwkeurig berekenen. Indien nodig kan een de advocaat u vertegenwoordigen in een gerechtelijke procedure.

Kortom, het inschakelen van een letselschadeadvocaat zorgt voor professionele juridische ondersteuning, maximaliseert de kans op een rechtvaardige schadevergoeding en u kunt zich volledig richten op uw herstelproces.

Kosteloze juridische hulp in Venlo

Twijfelt u om de professionele hulp in te schakelen van een letselschadeadvocaat? Omdat u opziet tegen een hoge rekening voor juridische hulp? Hierover hoeft u zich bij Letseldirect geen zorgen te maken. Wij claimen uw letselschadevergoeding én de kosten voor onze inzet namelijk bij de tegenpartij. U loopt geen enkel risico, want onze factuur komt niet bij u terecht. Meer nog, als u door hoge kosten in financiële problemen dreigt te raken, vragen wij direct een eerste voorschot op de schadevergoeding aan bij de aansprakelijke partij. Dat is direct een zorg minder.

Soorten schadevergoeding

Het schadevergoedingsrecht onderscheidt de volgende soorten schadevergoeding:

  1. Een vergoeding voor materiële schade. Het gaat om in geld uit te drukken schade. Denk hierbij onder andere aan medische kosten, kosten voor beschadigde zaken, kosten voor hulp in het huishouden, gederfde inkomsten of schade als gevolg van studievertraging.
  2. Een vergoeding voor immateriële schade. Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor pijn, leed en gederfde levensvreugde.

De hoogte van uw schade hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Afspraak op ons kantoor in Venlo

Onze ervaren hulp inroepen bij letselschade brengt u enkel voordelen. Wij doen het werk waarin we zijn gespecialiseerd en u hebt meer kans op een maximale vergoeding. Bovendien, en dat is heel belangrijk, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het terugkrijgen van het schadebedrag. Neem contact op met ons kantoor in Venlo om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor uw verhaal. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Tijdens een kosteloos persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Letselschade Advocaat Venlo
 Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.