De advocaten van Letseldirect zijn gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Wij zorgen ervoor dat uw schade volledig in kaart wordt gebracht en wordt verhaald op de aansprakelijke partij.

Letselschadezaken zijn complex. Het merendeel van letselschadezaken wordt afgehandeld met de verzekeraar van de schadeveroorzakende partij. De verzekeraar heeft hier dagelijks mee te maken en weet precies wat hij moet doen. Dit is niet altijd het geval voor het slachtoffer van letselschade. Laat u daarom altijd bijstaan door de gespecialiseerde letselschadeadvocaten van Letseldirect. Wij kennen de regels en procedures als geen ander en staan u bij met raad en daad.

Schadevergoeding

Als u een ongeval hebt gehad en daaruit is schade ontstaan, dan spreken wij meestal van letselschade. Een ongeval omvat niet alleen auto-ongevallen, maar ook een bedrijfsongeval, medische fout of schade die is veroorzaakt door een dier. Na een ongeval kunt u last hebben van letsel. Denk hierbij aan nekklachten, rugklachten, hoofdpijnklachten, botbreuken en in sommige gevallen ook psychische klachten.

Materiële schade

Als u slachtoffer bent van letselschade, kan dat veel schade met zich meebrengen. Deels zal u financiële schade lijden. Deze in geld uit te drukken schade noemen wij materiële schade. Al snel denkt u hierbij aan de blikschade aan uw voertuig of aan verhoogde medische kosten. Maar dit zijn slechts enkele van de voorbeelden van kostenposten die onder materiële schade vallen. De totale schade zal berekend worden door onze gespecialiseerde letselschadeadvocaten.

Daarbij denken wij aan de volgende schadeposten:

· Verlies van uw verdienvermogen, oftewel loonschade;
· Medische kosten, zoals operaties, medicatie en andere behandelingen;
· Hogere reiskosten;
· Huishoudelijke hulp, als u na het ongeval deze taken niet meer zelf kan uitvoeren;
· Studievertraging, als u nog studeert en door uw letsel vertraging oploopt in het succesvol volgen van uw opleiding;
· Verlies van uw zelfwerkzaamheid, als u de kluswerkzaamheden in en rondom de woning moet uitbesteden;
· Kosten zonder nut, kosten die u wel moet betalen maar waar u geen gebruik van kunt maken, zoals een doorlopend sportschoolabonnement.

Immateriële schade

Naast materiële schade zullen onze gespecialiseerde letselschadeadvocaten ook immateriële schade claimen bij de aansprakelijke partij. Deze immateriële schade omvat alle psychische, emotionele en geestelijke schade door pijn, verdriet of verminderde levensvreugde als gevolg van een ongeval. De uitbetaling van deze schade noemen wij smartengeld.

Anders dan bij materiële schade, is immateriële schade niet (direct) zichtbaar of concreet te berekenen. Het vastleggen van deze schade is dan ook ingewikkeld. Bij de vaststelling van de schade is het belangrijk dat u een gespecialiseerde letselschadeadvocaat raadpleegt. Aangezien iedere persoon en elke schade anders is, zullen wij onderzoeken hoe de verschillende aspecten van uw letselschadezaak zich verhouden tot andere, vergelijkbare zaken waarin een rechter smartengeld heeft vastgesteld.

Een vrijblijvend gesprek over uw schade?

Wilt u meer informatie over de behandeling van uw letselschade of wilt u voor een zaak onze hulp inschakelen? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze gespecialiseerde letselschadeadvocaten staan u graag vrijblijvend en kosteloos te woord.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.