Heeft u een ongeval gehad en is daaruit schade ontstaan in de vorm letselschade? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding.

Om uw schade na een ongeval te verhalen, zal een andere partij voor uw schade aansprakelijk gesteld moeten worden. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten kunnen u hierbij helpen. De partij die aangeschreven zal worden, ligt aan het ongeval waarbij u betrokken bent geweest.

  • Bij een auto-ongeval is dat de verzekering van de andere auto.
  • Bij een bedrijfsongeval is dat uw werkgever.
  • Bij een medische fout is dat uw behandelaar.
  • Bij schade veroorzaakt door een dier is dat de eigenaar van het dier.

Waar bestaat de schadevergoeding uit?

Een ongeval kan veel financiële schade met zich meebrengen. Deze schade omvat onder andere verhoogde medische kosten, loonschade en extra hulp in de huishouding. Naast deze materiële schade, kunt u ook aanspraak maken op immateriële schade als u slachtoffer bent van letselschade.

Materiële schade

Als u slachtoffer bent van letselschade, zal u deels financiële schade lijden. Deze in geld uit te drukken schade noemen wij materiële schade. U zal dan al snel denken aan de blikschade aan uw voertuig of hogere medische kosten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van kostenposten die van vallen onder materiële schade. Deze schade zal berekend worden door onze gespecialiseerde letselschade advocaten.

Immateriële schade

Anders dan bij materiële schade, is immateriële schade niet (direct) zichtbaar of concreet te berekenen. Het vastleggen van deze schade is dan ook ingewikkeld. De immateriële schade omvat namelijk alle psychische-, emotionele- en geestelijke schade door pijn, verdriet of verminderde levensvreugde als gevolg van een ongeval.

Bij de vaststelling van de schade is het belangrijk dat u een gespecialiseerde letselschade advocaat raadpleegt. Aangezien iedere persoon en elke schade anders is, zullen wij onderzoeken hoe de verschillende aspecten van uw letselschadezaak zich verhouden tot andere, vergelijkbare zaken waarin een rechter het smartengeld heeft vastgesteld.

Een vrijblijvend gesprek over uw schade?

Wilt u weten waar u recht op heeft na een ongeval? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten staan u graag te woord.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.