In Nederland laten jaarlijks duizenden mensen een cosmetische ingreep uitvoeren, omdat ze niet tevreden zijn met hun lichaam. Denk bijvoorbeeld aan een correctie aan borsten, billen, oogleden, lippen, et cetera. Helaas gebeurt het steeds regelmatiger dat u als patiënt niet tevreden bent over deze ingreep. Of dat u hierdoor zelfs letsel oploopt.

Als een ingreep niet naar tevredenheid wordt uitgevoerd, loopt men vaak schade op. Er ontstaan mogelijk nog ergere klachten en soms zijn zelfs hersteloperaties nodig. Hierdoor kunnen de kosten zeer hoog oplopen.

Welke schadeposten zijn aan de orde?

U dient duidelijk vast te stellen welke schadeposten er in uw geval allemaal bij komen kijken. Het is namelijk zo dat u als patiënt, na een mislukte operatie, een letselschadevergoeding kunt claimen. Daarnaast is het mogelijk om een vergoeding voor smartengeld te eisen. Een mislukte ingreep kan er namelijk de oorzaak van zijn dat uw gevoel van eigenwaarde is aangetast, of dat u erg onzeker bent geworden. Ook kan er sprake zijn van littekens of andere ongemakken. De kwaliteit van leven kan dan zelfs ernstig zijn aangetast. In veel gevallen is het helaas zo dat er niets meer aan gedaan kan worden en dat u zult moeten leren leven met de ongemakken die zijn ontstaan door de mislukte cosmetische ingreep. Daar staat dan een vergoeding in de vorm van smartengeld tegenover.

Wij helpen u bij het verhalen van uw schade

Voor slachtoffers van dergelijke mislukte ingrepen zijn er genoeg juridische mogelijkheden om alle geleden schade vergoed te krijgen. Onze advocaten en specialisten kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw situatie en bij het verhalen van uw letselschade. Samen bekijken we wie de aansprakelijke partij is en bespreken we de mogelijkheden. Vaak is het zo dat de aansprakelijke partij verzekerd is en dat uw schade uiteindelijk vergoed wordt door deze verzekeraar. Er zal dan aan de hand van de medische informatie moeten worden aangetoond dat uw schade is ontstaan door deze mislukte ingreep. Wij doen er alles aan om voor u de letselschadevergoeding te regelen waar u recht op heeft.

Ingreep in het buitenland

Ook indien u bent geholpen bij een buitenlandse kliniek, bestaat in sommige gevallen de mogelijkheid om uw schade vergoed te krijgen. En ook dan helpen wij u graag bij het bekijken van uw mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.