Letselschade kan ernstige gevolgen hebben. Niet alleen op korte termijn, maar ook in de (nabije) toekomst. Heeft u letselschade opgelopen, dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding.

U vraagt zich wellicht af hoe hoog die vergoeding zal zijn? Het antwoord op deze vraag hangt af van uw persoonlijke situatie. Stel dat u bijvoorbeeld als gevolg van een ongeval niet meer kunt werken en daardoor geen inkomsten meer heeft. Dan zijn de financiële gevolgen van dit ongeval ernstig en dat zal invloed hebben op de hoogte van het bedrag dat u kunt claimen. Daarom is het van groot belang om een goed overzicht te hebben van alle schadeposten die in uw situatie aan de orde zijn.

Uiteenlopende schades

Bent u door een ongeluk bijvoorbeeld niet meer in staat om huishoudelijke taken uit te voeren, dan heeft u recht op een vergoeding voor de post huishoudelijke hulp. Het maakt hierbij niet uit door wie u de huishoudelijke werkzaamheden laat uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u de maximale vergoeding hiervoor krijgt.

Verder kunt u denken aan medische kosten en reiskosten, maar ook aan kosten doordat u verzorgd en verpleegd moet worden en veel hulp nodig heeft. Daarnaast is smartengeld (ook wel immateriële schadevergoeding genoemd) een belangrijke schadepost. Die kan in sommige gevallen hoog oplopen wegens het lijden van pijn, verdriet of verlies aan levensvreugde.

Het kan ook zijn dat u studievertraging oploopt, doordat u tijdens het herstel van een ongeluk een deel van de studie mist of tentamens niet kunt maken. Als u later klaar bent met uw opleiding, betekent dat financieel verlies voor u. In dat geval zorgen wij dat een schadevergoeding hiervoor geregeld wordt.

Na een ernstig ongeluk kan blijken dat er aanpassingen aan uw woning nodig zijn om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een grotere badkamer, een aanbouw of de plaatsing van een traplift of een gelijkvloerse slaapkamer. In sommige gevallen is zelfs een verhuizing noodzakelijk. Ook de kosten die u hiervoor moet maken komen voor vergoeding in aanmerking.

Zelfs verlies van zwarte inkomsten komt voor vergoeding in aanmerking. U wordt immers de mogelijkheid ontnomen om nog langer zwart te werken, als u dat in de situatie vóór het ongeval deed en dat ook kunt onderbouwen.

Wij bieden kosteloze juridische hulp

Onze advocaten en juristen zijn er om u te helpen bij het verhalen van de maximale schadevergoeding waar u recht op hebt. Mail of bel ons daarom voor een vrijblijvende afspraak. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.