Hebt u een bedrijfsongeval gehad waarbij u letsel hebt opgelopen? En bent u op zoek naar een deskundige advocaat die een schadevergoeding voor u verhaalt bij de (ex)werkgever? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk kosteloos juridische bijstand, waarbij u zoveel mogelijk wordt ontzorgd en u zich kunt focussen op uw herstel.

Traject van A tot Z

Wij starten met een vrijblijvend en kosteloos gesprek om de zaak met u door te lopen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij alvast de diverse schadeposten en worden de mogelijkheden en vervolgstappen uitgebreid besproken. Daarna stellen wij de werkgever formeel aansprakelijk voor het bedrijfsongeval en starten we de onderhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Bij die onderhandeling zullen vaak diverse juridische discussies aan bod komen, zoals de omvang van de schade en de causaliteit. Met andere woorden: kan aangetoond worden dat alle schade een direct gevolg is van het betreffende ongeval? Deze discussies kunnen soms langdurig voortslepen. Indien de aansprakelijkheid is erkend regelen wij tussentijdse voorschotten op de schadevergoeding. Op die manier hoeft u niet te wachten totdat overeenstemming is bereikt met de verzekeraar en wordt voorkomen dat u in financiële problemen raakt.

Schadeberekening

Aangezien een bedrijfsongeval vaak leidt tot grote financiële schade, is het belangrijk dat al uw schade nauwkeuring in kaart wordt gebracht. Hierbij moet rekening worden gehouden met allerlei aspecten, zoals sociale verzekeringen en toeslagen. Ook dient niet alleen de schade in kaart te worden gebracht die u nu lijdt, maar ook de schade die u in de toekomst nog gaat lijden. Daar komen vaak complexe berekeningen aan te pas. Daarom is het belangrijk dat uw schadevergoeding wordt berekend door een ervaren specialist op dit gebied.

Procedures bij de rechtbank

Een ander groot voordeel van het inschakelen van een letselschadeadvocaat, is dat een advocaat procedures bij de rechtbank kan voeren. In letselschadezaken is dat helaas nog weleens nodig. Soms loopt een zaak vast omdat partijen van mening blijven verschillen over bepaalde aspecten. Bijvoorbeeld over de werkgeversaansprakelijkheid, de omvang van de schade of de schadeberekening. Hiervoor is zelfs een speciale procedure in het leven geroepen, de zogenaamde deelgeschilprocedure. Wij kunnen dan een meningsverschil over een deel van de letselschadezaak aan de rechter voorleggen. Soms dient de gehele zaak door de rechter beoordeeld te worden en dat kan alleen in een bodemprocedure. Ook hiervoor hebt u vaak een advocaat nodig.

En hoe zit het met de kosten?

Bij erkenning van aansprakelijkheid komen onze kosten voor rekening van de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Deze is wettelijk verplicht om de advocaatkosten te vergoeden. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de kosten van een medisch deskundige, als die moet worden ingeschakeld. Daarnaast inventariseren wij ook altijd of u in aanmerking komt voor een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand en of u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt.

Wij bieden kosteloze juridische hulp

Bent u op zoek naar een letselschadeadvocaat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag de mogelijkheden en geven wij u alvast uitvoerig advies

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.