Mijn zaak is in behandeling bij een ander kantoor. Kan ik overstappen naar Letseldirect?

8 februari 2022

Overstappen van advocaat of kantoor

Als u gewond bent geraakt door een ongeval, heeft u in bijna alle gevallen recht op een schadevergoeding. Om uw schade te verhalen, kunt u een letselschade advocaat of een andere belangenbehartiger zoals bijvoorbeeld een jurist inschakelen. Heeft u al een advocaat of jurist ingeschakeld, of is uw zaak is al in behandeling genomen door uw rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u gelukkig toch nog vaak gewoon overstappen naar een andere advocaat of een ander letselschadebureau.

Ontevreden over de gang van zaken?

Bent u niet tevreden over de gang van zaken? Twijfelt u over de inzet van uw advocaat? Wordt u van het kastje naar de muur gestuurd? Helaas zijn dat geluiden die wij steeds vaker horen in de praktijk. Doordat kantoren of rechtsbijstandverzekeraars niet de benodigde deskundigheid en ervaring in huis hebben, krijgt u als slachtoffer niet hetgeen waar u wel recht op heeft. Steeds vaker nemen wij zaken over – en met name van rechtsbijstandverzekeraars – waarin wij dat de belangenbehartiging te wensen overlaat. Vaak zien wij na de overname dat belangrijke schadeposten helemaal niet worden verhaald of niet volledig worden verhaald. Onjuiste of onvolledige schadeberekeningen is een veel voorkomend probleem dat wij tegenkomen. Ook zien we vaak dat belangenbehartigers de strijdbijl hebben neergelegd omdat de zaak te complex of te moeilijk wordt. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om uw zaak weer op de rit krijgen.

Gratis second opinion door een letselschadeadvocaat

Twijfelt u over de aanpak en/of inzet van uw belangenbehartiger? Dan kunt u uw zaak kosteloos en vrijblijvend aan ons voorleggen. Dat kunt u doen door een afspraak in te plannen op kantoor of bij u thuis. Wij komen graag bij u langs om uw zaak uitvoerig te bespreken. Wij voorzien u gratis en kosteloos van deskundig advies. Zo krijgt u van ons een “second opinion” oftewel een schriftelijk advies. Als u dat wenst kunnen wij eventueel ook de hele behandeling van uw zaak overnemen van uw vorige advocaat.

Kosteloze overname van uw letselschadezaak

Wilt u na ons second opinion overstappen? Dan regelen wij alles voor u. Wij vragen direct het volledige dossier op bij uw vorige advocaat. Wij verdiepen ons op korte termijn in uw dossier en zorgen ervoor dat uw zaak weer op gang komt. Voor de overname en de kosten van de letselschade advocaat betaalt u in bijna alle gevallen helemaal niks. Er kunnen wel kosten worden gemaakt indien er bijvoorbeeld al een procedure loopt bij de rechter. Is er nog geen procedure ingesteld? Dan is onze hulp in beginsel gratis.

Wilt u overstappen naar Letseldirect?

Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0850606999 of door te mailen naar info@letseldirect.nl

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en uiterlijk binnen 1 werkdag. Ook met overige vragen en/of opmerkingen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.