Waarom zou ik Letseldirect inschakelen?

8 februari 2022

Als u letselschade heeft als gevolg van een ongeval, is een onervaren advocaat of jurist het laatste wat u wilt. Een schadevergoeding claimen is namelijk geen gemakkelijke taak. Er zijn vele factoren die mee kunnen spelen en een uitstekende juridische kennis is van uiterst belang. Een letselschadezaak kan soms jaren duren en een ervaren advocaat of jurist kan een groot verschil maken in uw zaak.

Bij Letseldirect zijn we gespecialiseerd in letselschade. Dat betekent dat onze kennis enkel is toegespitst op de letselschadepraktijk. Wij doen geen zaken die betrekking hebben op andere rechtsgebieden. Veel kantoren doen dat wel, hetgeen naar onze mening afbreuk doet aan de kwaliteit van de dienstverlening. Naar onze mening is het vrijwel onmogelijk om op meerdere rechtsgebieden tegelijkertijd gespecialiseerd te zijn. Zeker indien we kijken naar het rechtsgebied letselschade dat op zichzelf al een juridisch complex vakgebied is.

Naast de nodige juridische kennis en expertise is het ook van belang dat uw letselschade advocaat zich zo goed mogelijk voor uw belangen inspant. Daarbij is de verstandhouding tussen u en uw belangenbehartiger erg belangrijk. Voor u is het letsel an sich al vaak een grote belasting. Een belangenbehartiger die zich voor uw belangen inspant en u op juiste wijze adviseert levert u enkel voordeel op.

Bij Letseldirect zijn we niet alleen ervaren, gedreven en deskundig maar gaan we ook altijd tot het uiterste voor onze cliënten. Bij ons staat uw belang altijd voorop. Wij kennen all ins en outs van het vakgebied en weten precies hoe wij voor een hoge schadevergoeding moeten zorgen. Uw zaak wordt door een vaste advocaat of jurist behandeld.

In de meeste gevallen wordt een letselschade afgewikkeld zonder een procedure bij de rechter. Indien een procedure wél noodzakelijk blijkt, voeren wij die graag voor u. Ook dan zijn onze diensten voor u in vrijwel alle gevallen helemaal gratis. In de meeste gevallen wordt een procedure bij de rechter door uw eigen verzekeraar of door de wederpartij vergoed. Indien dat niet het geval is en er een risico bestaat dat u kosten maakt, informeren wij u vooraf over de mogelijke kosten en het risico van een procedure. Wij begrijpen dat uw letselschade al de nodige kosten met zich meebrengt en proberen daarom altijd met u mee te denken en u zo goed mogelijk te informeren over de risico’s en de kosten. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing en proberen we kosten te voorkomen. Uw belang staat immers altijd voorop.

Zoekt u een letselschade advocaat of jurist die voor uw belangen strijdt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.