Opening Letseldirect vestiging Maastricht

8 februari 2022

De letselschadeadvocaten van Letseldirect zijn al op veel locaties in Limburg gevestigd. Ons jongste kantoor is geopend in Maastricht en ook hier bent u vanaf 1 februari van harte welkom. De nieuwe vestiging van Letseldirect vindt u op Stationsplein 8-K en is gemakkelijk te bereiken. Ons team van advocaten en juristen kijkt ernaar uit om ook in Maastricht aan de slag te gaan. Zij nemen uw nieuwe zaak direct in behandeling en zorgen ervoor dat die voortvarend verloopt.

Wat kan Letseldirect voor u betekenen?

Letseldirect is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het verhalen van een vergoeding voor letselschade. Wij opereren landelijk en bieden deskundige en nauwkeurige juridische bijstand na een ongeval, zonder dat het u iets kost. Onze specialisatie is hoofdzakelijk gericht op verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, beroepsziekten, medische fouten en schade door dieren. Wij nemen het juridische proces voor onze rekening, terwijl u zich kunt richten op herstel.

Wij zijn er voor u, ook in Maastricht

Bent u slachtoffer of nabestaande van een slachtoffer van letselschade? Dan zijn wij er om u te helpen. Nu ook vanuit Maastricht, op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag wat uw mogelijkheden zijn en geven we u uitvoerig advies.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.